Pozdravljene bralke in bralci Polzelana!

Polzelana, poročevalca Občine Polzela lahko spremljate na tem mestu od začetka nastajanja mesečne številke do izida.
Na ta način želimo člani uredništva glasilo čim bolj približati vsem, ki ga prebirate.

Uredništvo

MOZAIK DOGODKOV

Zimzelene melodije tamburašev
Datum objave: 10.12.2018
Polzelski tamburaši so v petek 7. decembra v mali dvorani Kulturnega doma na Polzeli priredili koncert z naslovom Zimzelene melodije polzelskih tamburašev.

Srečanje 50 letnikov – Abrahamovcev
Datum objave: 10.12.2018
Župnija Polzela je v sodelovanju z Občino Polzela drugo sv. mašo na nedeljo, 9. decembra namenila tudi tistim, ki so praznovali 50 letnico rojstva, Abrahamovcem. Srečanja v cerkvi sv. Marjete se je udeležila od nekaj več kot sto povabljenih, dobra tratina.

Urica ljudskih melodij…
Datum objave: 10.12.2018
Dvajseto, jubilejno prireditev Urico ljudskih melodij in napevov so drugo adventno nedeljo popoldne v dvorani Doma krajanov Andraž nad Polzelo pripravili Vaški godci iz Andraža  in Kulturnega društva Andraž.

Sv. Miklavž obiskal Polzelo in Andraž
Datum objave: 7.12.2018
Na Polzeli je miklavževanje na predvečer  goda sv. Nikolaja pripravila župnijska Karitas s sodelavci.

Dobrodelnost za prve decembrske dni
Datum objave: 6.12.2018
V petek, 30. 11. 2018, so na OŠ in v Vrtcu Polzela izvedli prvega od zanimivih dogodkov v predprazničnih dneh decembra in sicer dobrodelni bazar »Otroci otrokom«.

Srečanje veteranskih družin
Datum objave: 5.12.2018
Predzadnji novembrski petek je v Spodnji Savinjski dolini potekalo tradicionalno srečanje družin, ki so v času osamosvajanja Slovenije skrivoma hranile orožje Teritorialne obrambe, ...

Revija cerkvenih zborov
Datum objave: 3.12.2018
Na prvo adventno nedeljo, 2. decembra je bila v župnijski cerkvi sv. Jurija v Gotovljah revija cerkvenih pevskih zborov iz župnij žalske dekanija.

SV. BARBARA – zavetnica rudarjev
Datum objave: 3.12.2018
Društvo upokojencev Andraž nad Polzelo in pripravljalni odbor za praznovanje goda sv. Barbare, sta prvo decembrsko soboto pripravila praznovanje v njeno čast. Kot je znano, jo častijo predvsem rudarji, vojaki, minerji, ranjenci, skratka mnogi, ki se pogosto soočajo z nesrečami in smrtjo.