Zadnje srečanje v decembru
7.1.2015
Zadnje medgeneracijsko srečanje v preteklem letu se je vršilo v četrtek 18. decembra v mali dvorani Kulturnega doma Polzela in ga je pripravil Zavod za kulturo bivanja in razvoj osebnostnih potencialov Mika me in Pika, Polzela. Pripravili so nam filmsko komedijo z naslovom HOPE SPRING.
Film prikazuje » Prizore iz zakonske zveze« o vzponu in padcu dveh ljudi, ki sta si pogosto v nasprotju. Kay in Arnold sta par srednjih let, katerih zakon postaja precej enoličen, spita v ločenih spalnicah in sta čustveno precej narazen.
Končno je Kay imela dovolj in ju prijavi na intenziven teden počitnic s terapije pri zakonskemu svetovalcu dr. Feldu. Čeprav Arnold ne vidi nič narobe s svojo 30 let dolgo zakonsko zvezo in se nerad strinja s tem. Po različnih komičnih prizorih se zgodba dobrozaključi in zakonca Kay in Arnold se čustveno zbližata in zaživita polno zakonsko življenje.
Praznično veselje in razpoloženje se je do zdaj že nekoliko poleglo, vstopili smo v novo leto in čas je, da spravimo nazaj v »formo« tudi svoje telo in izvemo kaj več o naravnem razstrupljanju telesa.

Vabimo vas, da se nam pridružite v prostorih medgeneracijskega centra
v ČETRTEK, 8. januarja 2015 ob 16.00 uri,
ko se nam bo predstavil Rok Černelč, kolonhidroterapevt in maser
in nam povedal veliko zanimivega o naravnem razstrupljanju telesa.

Lepo vabljeni!

Marjana Šmajs