KONCERT MI2, STOP IN MARKO GROBLER BAND
28.9.2016
Zaradi slabega vremena je koncert prestavljen v Športno dvorano Polzela.

V soboto, 15.10.2016, ob 19. uri, bo na gradu Komenda koncert glasbene skupine STOP, z gosti MI2 in Marko Grobler band.

Večer bo s koncertom v organizaciji SURF & SNOWBOARD KLUB MEDVEDI GRIŽE popestrila priljubljena glasbena skupina STOP z gostoma trenutno najbolj popularne rock skupine v Sloveniji MI2, ter mariborskim kantavtorjem Markom Groblerjem.
 
Domača skupina STOP po vrnitvi na glasbeno sceno s komadi iz 80. let uspešno navdušuje mlade, mlajše in mlade po srcu, zato jim vedno znova radi prisluhnemo.

Marko Grobler s svojo glasbo združuje elemente kantavtorstva, šansona, rocka, bluesa. Pesmi govorijo o mestnih ulicah, napuhu, vsevednežih, oglasih, stricih iz ozadja, krizi srednjih let... Obenem pa nas spominjajo na veselje, ki nam jo dajejo ljubezen, narava in prijateljstvo.

Gost koncerta, skupina MI2 je trenutno ena najbolj vročih rock skupin v Sloveniji. Lahko bi rekli, da je prav poseben fenomen slovenske glasbene scene. S pesmimi iz njihovih sedmih albumov, kot so Zbudi me za 1 maj, Sladka kot med, Pojdi z menoj v toplice, Čista jeba, Moja teta Estera in drugimi, nas bodo popeljali skozi 20 letno obdobje njihovega ustvarjanja in nastopanja.

Koncert bo v organizaciji športnega društva Surf & snowboard klub Medvedi Griže, katerega člani so tudi Polzelani, ki uspešno nastopajo na evropski in svetovni sceni deskanja na snegu prosti slog.

Vstopnice so v predprodaji na TIC Polzela in v Gostilni Cizej Polzela, ter na dan koncerta po 10 eur.
 
 
Prisrčno vabljeni!
Dokumenti: