Medgeneracijski center Polzela dokončno zaživel
18.11.2014
V mesecu novembru je projekt medgeneracijskega centra dokončno zaživel. Uresničile so se zamisli, ki so bile načrtovane že ob ustanovitvi medgeneracijskega centra.
Po rednih predavanjih dvakrat mesečno se je v novem prostoru odprla možnost, da se lahko občani Polzele vključujejo v aktivnosti tudi v dopoldanskem času.
V medgeneracijskem centru se po novem ponuja množica aktivnosti s katerimi se zagotavlja aktivnejše vključevanje v socialno okolje in vzdrževanje psihofizične kondicije, kar je med drugimi pogoj za polno, zadovoljno in zdravo življenje.
Nove aktivnosti se dogajajo po programu, ki je bil objavljen v oktobrskem Polzelanu in so dobro zaživele. Najbolje je obiskan Začetni tečaj angleščine, kjer je vpis že zaključen. Velika udeležba pa je tudi na telovadbi za starejše »Kako si okrepimo hrbtenico« in delavnici ročnih del.
V četrtek 6. novembra so Petra Cerinšek in Tatjana Prašnikar iz Zveze društev Slovenije za socialno gerontologijo zopet pripravile zanimivo že III. Delavnico za urjenje spomina. Učenci glasbene šole Cecilija pa so pripravili bogat uvodni program.

Ponovno ste lepo vabljeni, da se pridružite.