Šola v sklopu projekta Simbioza
19.7.2018
Simbioza se je začela kot vseslovenska prostovoljska akcija, ki temelji na medgeneracijskem sodelovanju in spodbujanju vseživljenjskega učenja s ciljem dviga ravni računalniške pismenosti med starejšimi pri njihovi uporabi z računalnikom in drugih tehnologij ter na drugi strani promocija vrednot prostovoljstva in odgovornosti med mladimi.
K projektu, ki letos poteka že peto sezono, smo se prijavili tudi v Medgeneracijskem centru Polzela. Ob pomoči mentorja Roberta Roglja in prostovoljcev osnovne šole smo organizirali brezplačne delavnice za starejšo generacijo in tako pridobili naziv Simbioza šole za šolsko leto 2017/18.
V programih, ki jih ponuja Simbioza, bomo v medgeneracijskem centru še naprej sodelovali, zato vas vabimo, da se nam pridružite na naslednjem druženju, kajti učenje je lahko zabavno in prijetno, še zlasti, ko poteka v družbi sodelujočih mladih mentorjev.
Do takrat pa vam želimo obilo lepih počitniških utrinkov, zaslužen počitek in mnogo radovednosti ob odkrivanju zanimivih popotniških ali lokalnih točk.


Marjana Šmajs