JAVNI RAZPIS ZA PODELITEV KONCESIJE ZA IZVEDBO PROJEKTA NOVOGRADNJA, ENERGETSKA OBNOVA IN UPRAVLJANJE JAVNE RAZSVETLJAVE V OBČINI POLZELA
Datum objave: 13.7.2018 | Rok oddaje: 28.8.2018

Spoštovani,

obveščamo vas, da bo Občina Polzela spremenila pogoje razpisa, in sicer bo spremenila pogoje pod točko 6.3 – Tehnična in kadrovska sposobnost, in sicer pogoj a, kjer se bo znesek za referenčna dela za posamičen posel investicije znižal na 300.000 EUR brez DDV.  Sprememba razpisa bo objavljena v Uradnem listu 24.8.2018. Vsled tega bo podaljšan rok za oddajo ponudb do 20.9.2018 in posledično se bodo temu prilagodili tudi ostali procesni roki.


Vprašanje:
Ali mora prijavitelj, v kolikor navaja reference svojih hčerinskih podjetij, ki so v 100% lasti prijavitelja, ta podjetja nominirati za opravljanje vsaj dela del, za katere so podali reference?
Odgovor:
Da, prijavitelj mora podjetja, katerih reference uporablja za prijavo na razpis, nominirati za izvajanje del.Hvala za sodelovanje in lep pozdrav,
Občina Polzela

----------------------------------------------------------------------------------------------------
Občina Polzela, Malteška cesta 28, 3313 Polzela, (v nadaljevanju: koncedent) objavlja povabilo k oddaji prijave v postopku javnega razpisa za podelitev koncesije za izvedbo projekta novogradnja, energetska obnova in upravljanje javne razsvetljave v občini Polzela.

Več..
Dokumenti: