KARATE KLUB POLZELA VABI K VPISU
7.2.2019
Karate je eden izmed tistih športov, kjer »pridobite samozavest, samonadzor, koordinacijo, motoriko gibov, spoštovanje in osnovne vrednote. V bistvu se vse od samega začetka učimo pravila, kako se v karate klubu vedemo, ker to je v bistvu neko učenje in brez poslušanja ne gre, tako kot v šoli, kjer brez koncentracije ne gre«.

Uspehi polzelskih karateistov tako niso vidni le na policah polnih medalj, pokalov in priznanj, ampak tudi na vsakem koraku v njihovih življenjih izven telovadnice. Ker želimo v klubu graditi na naših članih in tekmovalcih, vas vabimo k vpisu! Ta je možen vsak torek in petek med 17. in 20. uro v mali telovadnici Osnovne šole Polzela.

Začetniški tečaj sprejema vse od šestega leta starosti naprej. Najmlajši bodo začeli z dvema obveznima treningoma na teden (torek in petek). Ko osvojite osnovne, se lahko pridružite še skupinam, ki v želji po najboljših rezultatih trenirajo kar petkrat tedensko. Na tekmovanjih v športnih borbah vas bo spremljal Luka Deberšek. Če pa se želite poglobiti v tehnično plat karateja, boste lahko dvakrat tedensko trenirali z Marušo Žučko.

Luka Deberšek


Ta je možen vsak torek in petek med 17. in 20. uro v mali telovadnici Osnovne šole Polzela.