INTEGRALNI TURISTIČNI PRODUKT ZELIŠČARSKE DEDIŠČINE_VPRAŠALNIK ZA PONUDNIKE
6.2.2018
Pozdravljeni,

v sklopu projekta »ITP zeliščarske dediščine«, v katerem poleg LAS Spodnje Savinjske doline sodelujejo še LAS Srce Slovenije, LAS Zgornje Savinjske in Šaleške doline, LAS Raznolikost podeželja, LAS Od Pohorja do Bohorja in LAS V objemu sonca, smo za vse ponudnike zeliščarskih pridelkov, izdelkov in storitev pripravili VPRAŠALNIK.

Pridobljene informacije bodo uporabljene za spletno stran »e-herbarij«, ki bo eden od rezultatov projekta, sofinanciranega iz Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja (EKSRP). Spletna stran (www.herbalslovenia.si) bo na enem mestu omogočala brezplačen dostop do raznolikih in uporabnih informacij o zeliščih – od zgodovine uporabe zelišč, zgodb, gojenja zelišč in njihove uporabe (v kulinariki, kozmetiki, gospodinjstvu in kmetijstvu), do predstavitve posameznih ponudnikov na območju vključenih LAS. Vzpostavljena mreža ponudnikov zeliščarskih pridelkov, izdelkov in storitev bo omogočala povezovanje ponudnikov med seboj, po drugi strani pa bo potencialnim potrošnikom nudila hiter in enostaven pregled nad »zeliščarsko« ponudbo.

Vprašalnik je dosegljiv v spletni obliki (https://www.1ka.si/a/152135), morebitni zainteresirani pa ga lahko prejmejo tudi v fizični obliki na sedežu LAS (Ulica heroja Staneta 3, 3310 Žalec) oz. določeni lokaciji pri vas – vprašalnik ter izjava o istovetnosti in varovanju podatkov sta v priponki.

Že vnaprej se vam lepo zahvaljujemo za sodelovanje, za dodatna vprašanja smo vam seveda na voljo.

Hvala in lep dan,

Jaka Strojanšek
LAS Spodnje Savinjske doline
Dokumenti: